If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре,че не сте започнали да си правите маховиците и демпферните шайби !Че то и маховика е някакво си желязо,ще му вземем размера и някой който "ръцете не са му у газа" ще го направи
Побългарявания колкото щеш. И аз съм с термостат от Рено 5, вместо с оригинален, но това го направих не поради липсата на финанси, а защото при евентуалната му повреда няма да се наложи да карам колата в сервиз и да оставам без кола за един ден, а ще си го сменя сам (на балкона в шкафа имам приготвен резервен чисто нов маркуч с набит в него термостат от Рено 5). Смяната му евентуално ще бъде за не повече от 15 минути.
Еми значи сме на едно мнение,оригиналналната част не винаги е най добрата алтернатива.Ако бръкна в торбата мога да извадя още 5-6 примера.
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
Добре,че не сте започнали да си правите маховиците и демпферните шайби !Че то и маховика е някакво си желязо,ще му вземем размера и някой който "ръцете не са му у газа" ще го направи
Да не би случайно да си мислиш,че точно твоя маховик го е правил някой извънземен?Повярвай ми човек е бил.Бях забравил да ти спомена,че тефлона не е "покритие",и че полиуретана не е "пластмаса".
Comment